Veranda i Oslo-området

Et eget uteområde som er tilknyttet boligen, bidrar til å øke egen trivsel. Verandaen er med på å forlenge sommerkveldene, og er et kjærkomment element for alle som ikke har egen hage. Samtidig er den med på å øke boligens markedsverdi ved et eventuelt salg. Dette gjør verandaen til en god langsiktig investering, som gjør boligen mer attraktiv, både for deg og potensielle kjøpere.


Hva er egentlig en veranda?

Det er ikke nødvendigvis så lett å vite hva som skiller en veranda fra en balkong eller altan, men verandaen har noen vesentlige kjennetegn. En veranda defineres som et ytre oppholdsrom innebygget i en bygning, med én eller flere yttervegger fjernet. Verandaen kan ligge i alle byggets etasjer, og vil som regel ha tre vegger, gulv og tak. 


Det som typisk skiller verandaen fra balkongen er at verandaen er en del av bygget eller tilbygget, der balkongen er et fremspring på fasaden. Adgang til en veranda er som oftest fra innsiden av selve boligen.


Vi håndterer søknad og formaliteter

Alle nye verandaer er søknadspliktige, og ved å få papirarbeidet på plass i god tid effektiviseres prosessen frem mot ferdig produkt. Vi har god kjennskap til søknadsprosessen rundt montering av veranda, og håndterer gjerne denne for våre kunder. Da sørger vi for at alle dokumenter og søknader er korrekt utfylt, og at alt blir sendt inn til riktig tid. På den måten kan du være trygg på at det ikke blir noen unødvendige forsinkelser.


Konstruksjon av verandaer i Oslo og Akershus

Vi har lang erfaring med konstruksjon og bygg av verandaer, både for privatpersoner, borettslag og sameier i Stor-Oslo. Ettersom vi tegner og bygger alle våre verandaer, kan vi garantere at det vi leverer er solide og lette byggverk tilpasset fasadens stil og størrelse. Våre dyktige håndverkere har høy kompetanse på verandakonstruksjon, og vil sørge for at hele prosjektet blir utført i henhold til avtale og gjeldende forskrifter.

 

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende prisoverslag for bygging av veranda.