Veranda i Oslo- området

Meglere forteller at veranda ligger høyt på listen over elementer boligkjøpere ønsker at deres nye bolig skal inneholde. Et eget uteområde som er tilknyttet boligen, kan forlenge sommerkveldene og bidra til økt trivsel for de som bor i byen. I tillegg er en veranda med på å øke boligens verdi samt gjøre den mer attraktiv for kjøpere.


Søknadsprosessen

Vi tar gjerne på oss søknadsprosessen, og sørger for at alle dokumenter og søknader er korrekt utfylt og sendt inn til riktig tid. På den måten kan du være trygg på at det ikke blir noen unødvendige forsinkelser.


Hva er egentlig en veranda?

Mange blander de ulike begrepene, da balkong og altan kan for mange høres ut som det samme. En veranda er et ytre oppholdsrom innebygget i en bygning med en eller flere yttervegger fjernet, eller erstattet av glassvegger (glassveranda).

En veranda kan ligge i alle etasjer, har oftest tre vegger, gulv og tak, og er en del av bygningen, eller tilbygget. På den måten defineres det som et uterom med minst to vegger, gulv og tak. Adgang til en veranda er som oftest fra innsiden av selve boligen.


Leverer verandaer i Oslo og Akershus

Vi har hjulpet mange borettslag og sameier med å konstruere og bygge verandaer i Stor-Oslo. Med egen konstruksjon og produksjon av verandaelementer, leverer vi solide og lette verandaer som kan tilpasses fasaden i stil og størrelse. Våre dyktige fagpersoner har lang erfaring og vi vil sørge for at hele prosjektet blir utført etter avtale og gjeldende forskrifter.

Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende prisoverslag for bygging av veranda.