Terrasse i Oslo-området

Det er fullt mulig å bo i Oslo og fremdeles ha en privat, liten uteplass hvor sene sommerkvelder kan nytes. Dersom du ønsker å investere i en terrasse, kan vi bistå med prosjektering, utforming og bygging. Våre dyktige håndverkere har mye erfaring på dette området, og bygger solide og flotte terrasser for sameier, borettslag og private boligeiere.


Må jeg bo i 1. etasje for å ha en terrasse?

I de fleste tilfeller vil en terrasse være mest aktuelt for de som bor i 1. etasje. Ordet «terrasse» er fransk, men har sin opprinnelse i det latinske ordet «terra» som betyr «jord». Dette gjenspeiles i at en terrasse er et planert område som stort sett ligger på bakkenivå. Området er gjerne avgrenset av støttemur eller brystning.


Det er imidlertid også mulig å bygge terrasse på taket av en bygning, en såkalt takterrasse. Denne kan dekke hele eller deler av bygget, og vil være plassert på byggets fasade.


Vi skreddersyr terrasse etter dine ønsker

Du har mange muligheter når du skal bygge terrasse. Vi har egne tekniske tegnere på vårt kontor, og hjelper deg gjerne med å konstruere en terrasse som oppfyller dine ønsker og behov. Velg mellom en rekke materialer, for eksempel tre, stein eller betong, på gulv, vegger og rekkverk, og få en terrasse som står i stil med øvrig bebyggelse og dine personlige preferanser.


Balkong og Fasadeentreprenøren er din lokale terrassemontør i Stor-Oslo. Vi holder til på Majorstua i Oslo, men leverer også våre tjenester i Akershus. Vi har et kontinuerlig fokus på å levere arbeid av høy kvalitet og med lang levetid. Se gjerne noen av våre tidligere arbeider i vår portfolio.


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale om ditt terrasseprosjekt.