Fasadeendring i Oslo- området

I et område som Oslo og Akershus, er det store variasjoner på fasadene. Ulike bygg krever forskjellige fremgangsmåter. Det som er felles er at det stilles høy kompetanse og kunnskap for å gjøre en god jobb. Våre erfarne fagfolk har i mange år endret fasader for kontorbygg, blokkleiligheter og eneboliger, og er stolte av mange våre tidligere prosjekter.


Vi tar oss av søknadsprosessen

For at du skal slippe å sette deg inn i reglementer og til tider tungt byråkrati, tar vi gjerne ansvaret med å fylle ut og sende inn riktige dokumenter og søknader. På den måten sikrer vi at det blir utført korrekt og unngår dermed unødvendige forsinkelser.

Dette har vi lang erfaring med, og vi er effektive og vet hvordan dette utføres. Vi står for hele prosessen, alt fra søknader til siste finpuss.


Fasadeentreprenør i Oslo og Akershus

Som totalentreprenør sørger vi for en smidig prosess og et resultat som er solid og utført etter de gjeldende forskrifter. Våre kunder er både fra det private og offentlige markedet, og vi hjelper deg gjerne med å utsmykke eller endre på fasaden på ditt bygg.

Ingen prosjekter innen fasadeendring er for små, og ingen for store. Vi tar ansvaret for hele prosjektet ditt!


Kontakt oss for mer informasjon eller et uforpliktende prisoverslag på fasadeendring.