Bygg og vedlikehold i Oslo-området

Bygg og vedlikehold krever erfaring og kunnskap, og ikke minst kjennskap til krav og hensyn som må tas i forhold til fasader i eldre bygårder og fredede bygg. Dette er en kompetanse vi besitter, og vi har hjulpet mange med vedlikeholdsarbeid i Oslo og Akershus. For klassiske bygårder i Oslo har vi utført flere vedlikeholdsprosjekter som har sørget for at bygget lever i beste velgående i mange år fremover


Hovedentreprenør i Stor-Oslo

Bygg og påbygg, er eksempler på prosjekter vi tar på oss for private og bedriftskunder i Oslo og Akershus. Som hovedentreprenør, tar vi oss av søknadsprosesser og sørger for at alle krav og hensyn blir imøtekommet. Vi har mange års erfaring med bygg og vedlikehold, og kan forsikre deg om at du får et resultat som er solid bygd og varer i lang tid.


Vedlikehold i Oslo og Akershus

Vi holder til i Oslo, og leverer våre tjenester til det private og offentlige markedet. Vi er stolte av å vise frem våre tidligere prosjekter. Ingen oppdrag er for små, og ingen for store. Alle våre ansatte har lang erfaring med bygg og vedlikehold. Noe som gjenspeiles i oppfølgingen, serviceinnstillingen og ikke minst håndlaget og det perfekte resultat.

Kontakt oss på telefon: 22 96 06 00 eller send oss en e-post dersom du har spørsmål vedrørende dine bygg og vedlikehold ønsker.