Balkongrekkverk i Oslo-området

Selve rekkverket rundt balkongen, spiller en stor rolle for hvordan bygget, rent arkitektonisk fremstilles. Det skal ikke bare sikre mot fall og ulykker, men også se pent ut.

Selv enkle mursteinsblokker fra etterkrigstiden, kan få et rent og lekkert uttrykk ved hjelpe av nye balkonger med flotte rekkverk.


Nytt, erstatte eller rehabilitere gamle rekkverk

Uansett om du ønsker nye, erstatte gamle eller rehabilitere eldre rekkverk, har vi alltid en løsning som vil falle i din smak. Som produsent av balkonger, er en stor del av jobben vår å designe og produsere egne rekkverk. For eldre bygårder, er det ofte vi må forholde oss til byantikvarens krav om utforming, og her kan du se flere eksempler på vakre rekkverk som passer til ulike bygg. Vi kan forsikre deg at de er solide og laget for å vare i flere generasjoner.


Vi leverer rekkverk for balkonger i Oslo og Akershus

Vi holder til på Majorstuen, og leverer våre tjenester til private, borettslag, sameier og offentlige bygg. Vår ekspertise strekker seg fra klassiske bygårder fra 1800-tallet til eneboliger og rekkehus. Vi har også hjulpet kontorbygg med utskifting av rekkverk og bygging av balkonger.

Kontakt oss på telefon 22 96 06 00 dersom du ønsker mer informasjon om balkong og rekkverk.