Bygge balkong øker verdien på leiligheten

Mange boligeiere går med et ønske om å bygge på sin bolig eller leilighet med en balkong. Balkongen representerer et privat uteareal, der man kan slappe av i fred og hente seg inn i en travel hverdag. For mange er dette toppen av hverdagsluksus. Vi bistår gjerne med å realisere din balkongdrøm. Vi skreddersyr balkonger etter ønske, og holder i prosessen fra idé til ferdig balkong.


En investering i trivsel og egen bolig

Å bygge balkong på boligen er en god investering, både i egen trivsel og rent finansielt. Balkongen får boligen til å oppleves større, samtidig som mange synes det er godt å kunne oppholde seg utendørs uten å forlate hjemmet. En balkong vil også øke boligens markedsverdi og gjøre den mer attraktiv i et konkurransepreget boligmarked. I tillegg vil balkongen kunne øke brannsikkerheten, ved å tilføre boligen en ekstra rømningsvei.


Vi har fokus på gode materialer og solid håndverk når vi bygger balkonger for våre kunder. Våre dyktige håndverkere har høy fagkompetanse og erfaring med konstruksjon av både balkonger, verandaer, altaner og terrasser, samt rehabilitering av disse. 


Vi tilbyr uforpliktende gratis befaring

Mange ser balkong som en stor og kostbar investering. Derfor er det også mange som nøler med å gå i gang med balkongprosjektet. Vi tilbyr uforpliktende og kostnadsfri befaring, der vi også kan gi deg et veiledende prisoverslag. Dermed er du bedre rustet til å ta et veloverveid valg.


Husk imidlertid at verdiøkningen balkongen gjerne medfører, kan bidra til å dekke investeringskostnaden i det lange løp. Samtidig vil du få mye glede av balkongen så lenge du selv bor i boligen.


Kontakt oss for å avtale befaring i Oslo eller Akershus.