Altan i Oslo-området

De siste årene har vi opplevd et rush av boligeiere som ønsker å utvide boligens bruksareal med en altan. Å ha en egen privat uteplass regnes som svært attraktivt, da det gir mulighet til å oppholde seg utendørs i frisk luft og sollys uten å forlate hjemmet. 


Hva er en altan?

Ordet «altan» kommer fra latin og betyr «høy». En altan er med andre ord et uteareale som er opphøyd, støttet opp av enten en etasje, søyler, buegang eller annen konstruksjon. Altanen kan også plasseres på tak eller over tilbygg, og er gjerne inngjerdet med rekkverk. Det er også mulig å lage altan over inngangsparti eller hage.


Ofte vil det vi referer til som takterrasse i realiteten være en altan. Det kalles imidlertid ikke altan dersom den ligger på toppen av bygget eller på et tilbygg med tilsvarende høyde som hovedbygget. 


Øk trivsel og boligens markedsverdi med en altan

Det er mange fordeler med å bygge altan i tilknytning til boligen. Dersom du allerede har et tilbygg med et vanlig tak, vil vi påstå at din bolig har uutnyttet potensial. Da vil det være en smal sak å bygge om tak til en trivelig og romslig uteplass. Har du ikke tilbygg, men råder over litt ekstra tomteareal, kan vi også hjelpe deg med å bygge på en altan. 


Altanen vil gi deg mye glede i egen bolig, men også være en god investering rent økonomisk. Egen uteplass øker boligens markedsverdi, og gjør boligen din betraktelig mer attraktiv dersom du en dag bestemmer deg for å selge. 


Vi bygger altaner i Oslo og Akershus

Vi har lang erfaring med bygg av balkonger, verandaer og altaner i Oslo og Akershus. Lar du oss bygge din altan, tar vi hånd om prosjektet fra start til slutt. Vi leverer kvalitet i alle ledd, og gir deg altanen du alltid har drømt om. Kontakt oss for en uforpliktende samtale eller for å komme i gang med ditt prosjekt.