Pris på balkong

Går du med et ønske om en privat uteplass tilknyttet din bolig? Vi kan hjelpe deg med å realisere balkongdrømmen. Vi står for hele prosessen; fra byggetillatelse til helt ferdig produkt. Med egne godt kvalifiserte fagfolk og gode samarbeidspartnere, håndterer vi prosjektet som totalentreprise.


Kontakt oss for en befaring og et uforpliktende prisoverslag.


Balkong øker boligens verdi

I de aller fleste tilfeller vil en balkong øke trivselen for de som bor i boligen. Dessuten vil det ha positiv innvirkning dersom du en dag skulle bestemme deg for å selge. Det er generelt lettere å selge en leilighet med balkong, da dette er et element mange boligkjøpere setter høyt på prioriteringslisten. Dermed kan investeringen lett betale seg selv gjennom økt gevinst ved et boligsalg. 


Så mye koster det å bygge balkong

Hvor mye det koster å få satt opp en balkong, vil være en vurderingssak i hvert enkelt tilfelle. Mange tror imidlertid at det koster mer enn det som faktisk er tilfellet. Her er et priseksempel på en gjennomsnittlig balkong:


Mål på balkongen: 3,5 x 1,5 meter (5,25 m2.)

Levert med smijernsrekkverk og standard balkongdør

Alt ferdig behandlet

= Pris totalt ca 90.000 eks. mva. (Prosjektering kommer i tillegg.)


God dialog gjennom hele prosessen

Velger du oss til å montere din nye balkong, garanterer vi at du får levert profesjonelt håndverk av høy kvalitet. Det er også viktig for oss at balkongen svarer til dine forventninger, slik at du får den uteplassen du ønsker deg. Derfor har vi et fokus på å opprettholde en god dialog gjennom hele byggeprosessen, og til enhver tid holde deg oppdatert om status på prosjektet. Vi tror at kunder som blir involvert og har oversikt over fremdrift, blir mest fornøyd til slutt.

Ønsker du en gratis befaring?

Ring oss på telefon 22 69 06 00 eller fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

hCaptcha