Still krav til din entreprenør

Når du skal bygge balkong til din bolig, vil du naturligvis at håndverket som leveres skal holde høy kvalitet. En balkong er en langsiktig investering. Derfor vil det lønne seg å ta en grundig vurdering, før du velger din entreprenør.


Sett krav til erfaring og faglig kompetanse

Vi anbefaler at du velger en entreprenør med allsidig erfaring og høy kompetanse innen bygg og anlegg. Å velge en aktør med spisskompetanse på balkonger, vil også være fordelaktig. 


Vi i Balkong & Fasadeentreprenøren har mer enn 10 års erfaring, og har bygget og skiftet ut mer enn 1000 balkonger. Dette gjør oss i stand til å se behov og muligheter, og levere en balkong som er forenlig med ditt bruk. Vi kan levere alle typer balkonger i alle størrelser og utforminger.


Bruk en entreprenør med gode skussmål fra sine kunder

I bygg og anleggsbransjen er kvalitet på arbeidet som leveres alfa og omega. Vi benytter kun våre egne faglærte arbeidere. Dette betyr at vi er sikre på at det vi leverer oppfyller alle formelle krav, og er av den kvaliteten våre kunder fortjener. Vi har bygget balkonger for et bredt spekter av kunder, og har fått de beste skussmål fra disse. 


Du får best oversikt med en totalentreprenør

Du har kanskje hørt historier om byggeprosjekter som tar langt mer tid enn antatt, og der det er vanskelig å få kontakt og respons fra involverte håndverkere. Dette er slett ikke ideelt. Ved å velge en aktør som tar prosjektet som totalentreprenør, slipper du å forholde deg til flere ulike aktører. Dermed vet du hvem du skal kontakte dersom du har spørsmål eller innspill, og kan få oversikt over status direkte fra byggeleder.


I tillegg til å bygge balkonger er vi totalentreprenør når det gjelder fasaderehabilitering, mur-, puss- og malerarbeid, etterisolering, vindusutskifting, taktekking med piper, stålarbeider og lignende. Spesielt på større prosjekter for borettslag og sameier vil det være effektivt at samme entreprenør kan levere alt dere ønsker utført.

Ønsker du en gratis befaring?

Ring oss på telefon 22 69 06 00 eller fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

hCaptcha