Materiale og valgmuligheter

Vi tegner og produserer alle våre balkonger i eget verksted. Dette gir deg et bredt spekter av valgmuligheter, både når det kommer til materialer og utforming på din nye balkong. Vi har lang erfaring med levering av balkonger, og hjelper deg med å få en balkong som dekker dine behov samtidig som den oppfyller tekniske krav. 

Full oversikt over gjeldende regelverk

Selv om det er mulig for oss å levere det aller meste, er vi nødt til å forholde oss til gjeldende retningslinjer gitt av Plan- og bygningsetaten og Byantikvaren. Vår brede erfaring gjør oss også godt egnet til å komme med gode råd og anbefalinger. Vi har sett og bygget mange balkonger i vår tid, og vet hva som fungerer. Basert på dine ønsker, forhold på eiendommen og de retningslinjer som foreligger, bistår vi med prosjektering av en balkong som er hensiktsmessig for deg.

 

Sitat fra veilederen: "Materialbruk: Undersiden av balkongen må ha et rolig uttrykk og bør derfor være en tett flate av bestandig materiale. Støpte dekker er en god tradisjonell løsning. Åpne bærekonstruksjoner og profilerte plater må unngås. Avrenning bør løses med fall ut i fra vegg og med dryppløsning fra balkongen".

Vi skreddersyr din balkong

Flere balkongleverandører leverer prefabrikerte løsninger. Dette fungerer for noen, men slett ikke for alle. Vi anbefaler derfor at du tenker nøye gjennom hva du ønsker å få ut av din balkong. Hos oss kan du få en balkong som i stor grad skreddersys etter dine ønsker. 


I tillegg til å kjenne regelverket rundt utforming, har vi naturligvis også kontroll på søknadsprosessen og andre formaliteter. Vi er en trygg samarbeidspartner som alltid leverer etter avtale. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Ønsker du en gratis befaring?

Ring oss på telefon 22 69 06 00 eller fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

hCaptcha